CELA NACIJA JE UZ NAS KAD SE PLASIRAMO NA MUNDIJAL, A KADA GUBIMO SAMI SMO KRIVI! Kolarov bez dlake na jeziku o igranju za reprezentaciju!

    foto: Foto ilustracija
    Podeli
  • CELA NACIJA JE UZ NAS KAD SE PLASIRAMO NA MUNDIJAL, A KADA GUBIMO SAMI SMO KRIVI! Kolarov bez dlake na jeziku o igranju za reprezentaciju!

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov obratio se medijima pred predstojeće susrete sa Luksemburgom i Ukrajinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Znamo da je situacija veoma teška. Gledamo da odradimo ono što je do nas, a šta će uraditi Portugal, ne znam. Pokušaćemo da ove mečeve odigramo kako treba, kako bi eventualni kiks Portugala iskoristili. Ako se to ne desi, onda da budemo spremni za mart i baraž - rekao je Kolarov.

Odsustvo pojedinih igrača bila je jedna od tema, a kapiten je bio jasan:

- Ne bi bilo ozbiljno da komentarišem svakog igrača posebno. Gledam svoj pristup, od prvog do današnjeg okupljanja. Uvek sam gledao da reprezentaciju stavljam na prvo mesto, a lične ciljeve u drugi plan. Ovde sam dugo, bilo ovakvih i onakvih ekipa, kakva god da je, ovo je naša reprezentacija. Ubeđen sam da svi rade najbolje što mogu, a ne bih da komentarišem da li je ovaj povređen ili onaj uvređen - istakao je Kolarov.

Iskusnom defanzivcu se dopada ideja da deca do 14 godina budu u publici, rešenjem usled kazne UEFA.

- Što više dece treba da dođe na stadion, biće lepo i njima i nama. Treba da dolaze i kad su normalni uslovi - dodao je Kolarov.

Fudbaler Rome je iskazao svoj stav o ondosu koji javnost ima prema njima.
- Kada idemo na Svetsko prvenstvo, onda idemo svi. A kada izgubimo, onda smo sami izgubili. Reprezentacija treba da bude svrha, a ne problem. Svi treba da damo neku poruku, mi ponašanjem pre svega. Imamo dosta mladih dobrih igrača, samo je pitanje vremena kada ćemo da napravimo neki kontinuitet po pitanju EP i SP - zaključio je Kolarov.

Srbija prvo igra u četvrtak od 20.45 sa Luksemburgom, dok se sa Ukrajinom sastaje u nedelju od 15.00.

Alo/Teleks.info

Komentari