MILOJEVIĆ IMA DESET SIGURNIH I JEDNU DILEMU ZA MEČ SA BAJERNOM! Aleksa Vukanović ili Radživ Van La Para, mesta ima samo za jednog!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ IMA DESET SIGURNIH I JEDNU DILEMU ZA MEČ SA BAJERNOM! Aleksa Vukanović ili Radživ Van La Para, mesta ima samo za jednog!

Trener crveno-belih Vladan Milojević ima samo jednu dilemu vezanu za startnu postavu za meč protiv Bajerna u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Crvena zvezda će na teren Alijanc Arene istrčati u dobro poznatoj formaciji 4-2-3-1. Između stativa će stajati neprikosnoveni Milan Borjan, a u zadnjoj liniji će igrati Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Žander koji će zameniti povređenog Milana Rodića.

Bedem ispred odbrambene linije činiće Hoze Alberto Kanjas i Dušan Jovančić, dok je mesto "desetke" rezervisano za Marka Marina. Na jednom krilu će biti Mateo Garsija, a jedinu dilemu Vladan Milojević ima oko druge krilne pozicije. Kandidati da započnu meč su Aleksa Vukanović i Radživ Van La Para, a konačnu odluku će šef stručnog štaba doneti tek pred početak utakmice. Najistureniji na gostovanju u Minhenu će biti Milan Pavkov.

Dakle, crveno-beli bi trebalo da zaigraju u sledećem sastavu:

Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Žander - Kanjas, Jovančić - Garsija, Marin, Vukanović (Van La Para) - Pavkov.

SD/Teleks.info

Komentari