MILOJEVIĆEVA DILEMA, BABIĆ ILI DEGENEK! Na golu je Borjan, tu su i Marin i Boaći, ali i Kanjas, Jovančić, Ben, Ivanić…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆEVA DILEMA, BABIĆ ILI DEGENEK! Na golu je Borjan, tu su i Marin i Boaći, ali i Kanjas, Jovančić, Ben, Ivanić…

Trener Crvene Zvezde Vladan Milojević ima samo jednu dilemu kad je reč o sastavu za meč protiv Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Naime, jedina nepoznanica u timu crveno-belih je da li će meč početi Degenek umesto Babića!

Dakle, tim šampiona Srbije koji bi trebalo da izbori megdan protiv Kopenhagena će izgledati ovako: Borjan, Stojković, Milunović, Babić (Degenek), Rodić, Kanjas, Jovančić, Ben, Marin, Ivanić i Boaći.

Meč počinje u 18 časova, a šampion Srbije ima prednost od 2:0 iz prvog meča i u revanšu važi kao favorit za prolazak u narednu rundu.

Trener Vladan Milojević nije imao kadrovskih problema, osim lakše povrede Marka Marina zbog koje je i odmarao u poslednjem Zvezdinom meču u domaćem šampionatu protiv Radničkog iz Niša, pa će nekadašnji nemački reprezentativac biti u timu protiv Helsinkija.

Podsetimo, Milojević je poručio da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o velikoj prednosti posle pobede 2:0 u Beogradu.

"Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući na pobedu iz prvog duela. Helsinki je trofejna ekipa, jak kolektiv i zna šta hoće. Pristupićemo meču kao da je prvi, Helsinki će sigurno igrati drugačije", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Helsinkiju.

"Rezultat iz Beograda smo potisnuli, ne razmisljamo o tome. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Igramo kao da je jedan meč. Ne opuštam se, niti sam opušten, a isto to ne dozvoljavam svojim igračima. To bi bilo pogubno".

Za teren sa veštačkom podlogom izjavio je da se nada da će se njegovi igrači brzo adaptirati.

Teleks.info


Komentari