PARTIZAN BEZ BAMBIJA IDE NA ZVEZDU! TOŠIĆ OTIŠAO U KINU! Savo Milošević mu poželeo sreću: MNOGO JE ZADUŽIO CRNO-BELE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN BEZ BAMBIJA IDE NA ZVEZDU! TOŠIĆ OTIŠAO U KINU! Savo Milošević mu poželeo sreću: MNOGO JE ZADUŽIO CRNO-BELE!

Fubaleri Partizana biće oslabljeni u večitom derbiju koji se igra u nedelju pošto u timu neće biti Zorana Tošića. Jedan od najiskusnijih igrača crno-belih napustio je Humsku i otputovao u Kinu gde će sa tamošnjim drugoligašem taižu Juandom poptisati ugovor. Postojao je plan da Tošić odigra derbi prtiv Crvene zvezde, a za njegove usluge bio je zainteresovan kazahstanski Kairat osim Kineza, ali se Bambi ipak odlučio za Daleki istok. Tošić je Partizan napustio bez obeštećenja, a u Kini bi trebalo da potpiše ugovor na dve plus jednu godinu.

Zoran Tošić se ratio u Partizan leta 2017. posle igranja za Mančester Junajted, Keln i CSKA iz Moskve. U ovoj sezoni odigrao je 28 utakmica za Partizan i postigao sedam golova uz šest asistencija.

Njemu je sreću poželeo i trener kluba iz Humske Savo Milošević.

- Meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i hvala mu od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača, na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub - rekao je Milošević novinarima nakon utakmice protiv Proletera.

On je Tošiću poželeo sreću u Kini.

- Da ga posluži zdravlje... On je fenomenalan momak, fenomenalan igrač. Doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana i nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini - dodao je trener Partizana.

SD/Teleks.info

Komentari