STANKOVIĆ PREPONOSAN NA IGRAČE, SAVO SVESTAN DA PARTIZAN NIJE IGRAO DOBRO! Šta reći, ovog meča se niko neće sećati!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • STANKOVIĆ PREPONOSAN NA IGRAČE, SAVO SVESTAN DA PARTIZAN NIJE IGRAO DOBRO! Šta reći, ovog meča se niko neće sećati!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u "večitom" derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u 162. "večitom" derbiju.

"Mi smo u procesu stvaranja ekipe, stvaranja igre... Preponosan sam na momke. Delovali smo kompaktno. Prvo poluvreme smo odigrali dominantno. Partizan je sve šanse imao iz naših grešaka, mi smo mu dali", rekao je Stanković po završetku meča.

On se zahvalio svojim igračima, posebno onima koji su na teren istrčali sa povredom.

"Želim svima da se zahvalim, pre svega Boaćiju i Rodiću, koji su uz povredu igrali. Nisu samo stisli zube, već su mi dali sve. Tako se bori za Crvenu zvezdu".

On je u najvećem meču srpskog fudbala poverenje ukazao najmlađima - Veljku Nikoliću, Željku Gavriću, Njegošu Petroviću...

"Znao sam da se oni neće plašili, sa njima sam dva meseca i znao sam da neće... Debitanti se ne plaše, to mi je odavno rekao Ilija Petković. Ponavljam, u procesu smo stvaranja, dobro smo kontrolisali igru, posle grešaka smo tražili igru, nismo odustajali", rekao je Stanković.

Trener Partizana Savo Milošević nije bio zadovoljan igrom svog tima u 162. "večitom derbiju". Duel Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" završen je nerešeno, bez golova (0:0).

Loše utakmice dva najveća srpska kluba svestan je i Milošević, koji nije krio nezadovoljstvo.

"Mojoj ekipi je definitivno falilo više energije, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo sreće što nismo gubili na poluvremenu, nismo odgovorili na Zvezdinu agresiju, oni su bili bolji", rekao je Milošević za Arenu sport i nastavio:

"Drugo smo počeli dobro, onako kako je trebalo da počnemo prvo. Mislim da nismo zaslužili zbog prvog da u drugom postignemo gol."

Strateg crno-belih veruje da su prisutni na stadionu očekivali više.

"Možda smo i Zvezda i mi ostali dužni navijačima, ali derbi nije bio dosadan. Viđeno je nekoliko dobrih prilika i još nekoliko situacija koje su bile polušanse."

Partizan je ostao na -11 u odnosu na večitog rivala i veoma teško će uspeti da ga stigne.

"Šta da kažem, ostala je ista situacija. Moramo da popravimo igru, nisam zadovoljan ni ovim derbijem, ni prethodnim utakmicama. Ne igramo dobro od početka prolećnog dela prvenstva. Ispod smo nivoa na kojem smo bili prošle godine", zaključio je Milošević za Arenu sport.

RTS/Teleks.info

Komentari