PARTIZANOV BISER PREBEGAO U REDOVE RIVALA: Cvetićanin smatra da u redovima crno-belih nema šansu, a on hoće da igra!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZANOV BISER PREBEGAO U REDOVE RIVALA: Cvetićanin smatra da u redovima crno-belih nema šansu, a on hoće da igra!

Biser Partiizanove akademije i kapiten kadetske selekcije „orlova“ Luka Cvetićanin pojačao je u Voždovac. Za njega se interesovala i Crvena Zvezda, ali je on ipak odlučio da su zmajevi prava sredina za njega.

Cvetićanin je rođen 2003. godine, prošao je omladinsku školu Partizana, igra na poziciji napadača i stiže kao slobodan igrač, a već neko vreme trenira sa saigračima u Voždovcu.

"Voždovac je klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica", rekao je Cvetićanin.

Cvetićanin je imao i brojne ponude iz inostranstva, ali je u dogovoru sa porodicom prelomio da je Voždovac idealna sredina za napredak mladih fudbalera.

Podsetimo, u redove “zmajeva” stiglo je nekoliko fudbalskih bisera - Jovan Nišić, Marko Ilić, Strahinja Bošnjak. Cvetićanin je još jedan.

Mladi fudbaler bi mogao bi da debituje već u nedelju protiv Spartaka iz Subotice u poslednjem kolu ovogodišnjeg prvenstva.

Teleks.info/mediji

Komentari