PORTUGALCI JASNI, DOŠLI SMO PO TRI BODA, SRBIJA JE MOĆNA, ALI... Nisu samo Tadić i Mitar, tu su SMS, Vlahović...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PORTUGALCI JASNI, DOŠLI SMO PO TRI BODA, SRBIJA JE MOĆNA, ALI... Nisu samo Tadić i Mitar, tu su SMS, Vlahović...

Srbija je posle 11 godina pobedila na startu nekih od kvalifikacija za velika takmičenja. Debi novog selektora Dragana Stojkovića Piksija i trijumf nad Republikom Irskom u Beogradu od 3:2, ponovo je ulio tračak nade da srpski reprezentativni fudbal može da prebrodi teška vremena.

U subotu 27. marta, još jednom na stadionu "Rajko Mitić" i ovoga puta od 20.45, Srbija dočekuje Portugaliju, a selektor tamošnje reprezentacije Fernando Santos je na konferenciji pred meč poručio da respektuje domaćina, ali da se ne plaše i da idu na pobedu.

Santos je pratio utakmicu Srbije od pre dva dana i poručio je kako je Piksi doneo određene promene u tim. Zna da je igra iz prekida adut domaćina i spremio je svoje fudbalere da brane opasne centaršute Dušana Tadića.

- Svestan sam kvaliteta Srbije. Nije tu samo Tadić, već i Sergej Milinković-Savić, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović... Gledaćemo da imamo dobar posed i da iz toga stvaramo šanse. Očekujemo jedan opasan okršaj! Verujem u moje igrače, a pobeda nije samo moja želja, već o želja svh igrača - istakao je selektor Portugalije.

SD

Komentari