SANTOŠ SE PLAŠI SRBIJE, IMAJU IGRAČE VELIKOG KVALITETA - Moraću da razgovaram sa svojim fudbalerima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SANTOŠ SE PLAŠI SRBIJE, IMAJU IGRAČE VELIKOG KVALITETA - Moraću da razgovaram sa svojim fudbalerima!

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš arhivirao je utakmicu protiv Azerbejdžana i odmah se okrenuo narednom izaovu – Srbiji u Beogradu.

"Uvek može da se izvuče neki zaključak, ali utakmica protiv Srbije će biti potpuno drugačija. Imaju igrače velikog kvaliteta. Ne smemo da izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo druge načine da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana igrali dobro, ali sada se okrećemo samo onome što nam je potrebno protiv Srbije".

Potom je odgovorio na pitanje šta je potrebno poboljšati za duel sa "orlovima".

"Moramo da radimo što i inače: da budemo kompaktan tim, da napadamo dobro i branimo se dobro. Jer napadaš dobro samo kada se i braniš dovoljno dobro. Drugačiji su zahtevi u klubovima, a mi nismo bili zajedno četiri meseca. Neki igrači su debitovali, drugi su upisali nekoliko nastupa. Moraću da razgovaram sa igračima i mislim da ćemo moći da uradimo dobar posao", podvukao je Santoš.Na startu kvalifikacija aktuelni šampion Evrope je savladao Azerbejdžan u Torinu rezultatom 1:0, i to autogolom štopera protivničkog tima.

U drugom kolu Portugalci će gostovati na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 20:45h.

B92.net/Teleks.info




Komentari