NE BISTE SE SMEJALI DA MI U BEOGRADU NISU... Santoš otkrio šta je Ronaldo rekao srpskom fudbaleru! KOME, RADONJIĆU ILI VLAHOVIĆU?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NE BISTE SE SMEJALI DA MI U BEOGRADU NISU... Santoš otkrio šta je Ronaldo rekao srpskom fudbaleru! KOME, RADONJIĆU ILI VLAHOVIĆU?!

Fudbalska reprezentacija Portugalije moraće vizu za Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine da potraži kroz najteži baraž u istoriji kvalifikacija za Mondijal. O porazu protiv Srbije govorio je selektor Portugalije Fernando Santos, a otkrio je i deo razgovora Kristijana Ronalda sa jednim od reprezentativaca Srbije.

Iskusni stručnjak je rekao da je od 2018. godine do danas njegova selekcija odigrala samo dva loša meča. Jedan protiv Nemačke i sada protiv Srbije.

– Imali smo dosta oscilacija od 2018. godine. Od tada je zaigrala nova ekipa, sa drugačijim karakteristima od prethodne. Imali smo jako dobre periode, tako smo 2019. osvojili Ligu nacija, pobedili Italiju… Imali smo dve slabe utakmice, ove dve sa Irskom u kvalifikacijama i dve očajne: protiv Nemačke na Evropskom prvenstvu i sada protiv Srbije. Prvo poluvreme protiv Srbije je bilo jako loše, jedino smo gori bili protiv Nemačke. Zbog čega? Stav, koncentracija, sve je to bilo… Plan prosto nije funkcionisao. A, to je moja odgovornost – rekao je Fernando Santos.

Selektor Portugalije je otkrio razgovor Kristijana Ronalda sa jednim srpskim fudbalerom.

– Kada se utakmica završila, razočaranje je bilo brutalno. Igrači su pali na teren, neki su oborili glave. Ja sam krenuo na teren da podržim igrače i kada sam prolazio pored Kristijana čuo sam ga kako govori jednom srpskom igraču: „Da mi nisu ukrali treći gol (na meču u Beogradu u poslednjim sekundama), ne biste se sad smejali“. Samo sam prošao da podržim ostale fudbalere.

Fernando Santos vidi probleme kada protivnik igra sa trojicom pozadi.

– Uvek smo imali problema kada protivnik igra sa trojicom igrača u odbrani. Sa Belgijom i Švajcarskom, na primer. Ne osećamo se prijatno na terenu u tim situacijama. Imam vremena, verujem da ću rešiti i taj problem. Napravićemo određene promene da igrači budu komotni na terenu bez obzira na to ko je i kakav je protivnik – zaključio je Santos.

Maxbetsport

Komentari