ROBIJA, DŽEKU I FUDBALERE BIH SEKUNDE DELILE OD SMRTI! Drama na letu reprezentacije Bosne za Jermeniju, AVION NIJE PAO SAMO ZAHVALJUJUĆI ČUDU!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ROBIJA, DŽEKU I FUDBALERE BIH SEKUNDE DELILE OD SMRTI! Drama na letu reprezentacije Bosne za Jermeniju, AVION NIJE PAO SAMO ZAHVALJUJUĆI ČUDU!

Fudbalska reprezentacija BiH čarterom iz Sarajeva otputovala je u Jermeniju gde će u nedjelju igrati kvalifikacijsku utakmicu za Evropsko prvenstvo. Dnevni avaz otkriva da se na letu za Armeniju odvila prava drama.

Tokom leta iznad Turske avion je uletio u turbulentno područje pa je pilot u jednom trenutku naglo skrenuo u levu stranu, što je izazvalo paniku u avionu.

"Igrači i navijači koji su do tada stajali odmah su počeli uskakati na svoja mesta kao takmičari u bobu nakon starta", piše novinar Avaza koji je nakon leta razgovarao s jednim putnikom, bivšim pilotom.

"Jedna sekunda, odnosno jedan stepen je nedostajao da se avion sruši. Imam više od 600 sati leta kao pilot i to odgovorno tvrdim. Niko se ne može igrati ljudskim životima. Nisu dozvoljeni nikakvi nagli okreti, ovaj je mogao biti koban", rekao je pilot i poručio je da će o svemu izvestiti Agenciju za civilno vazduhoplovstvo.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari