TERZIĆ IDE IZ ZVEZDE, PREUZIMA FSS PO DRUGI PUT?! Kokeza ide za direktora preduzeća za izgradnju Nacionalnog stadiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TERZIĆ IDE IZ ZVEZDE, PREUZIMA FSS PO DRUGI PUT?! Kokeza ide za direktora preduzeća za izgradnju Nacionalnog stadiona!

Fudbalski savez Srbije ima aktuelnog predsednika, ali lako bi moglo da se dogodi da Slaviša Kokeza uskoro dobije naslednika. I to iz redova Crvene zvezde.

Ponovo se u fudbalskim krugovima priča da je praktično gotova stvar sa odlaskom Kokeze na mesto direktora preduzeća za izgradnju Nacionalnog stadiona.

Doduše, tada se za njegovog naslednika pominjao Dejan Stanković, ali u međuvremenu je Stanković postao trener Crvene zvezde.

Međutim, sada je u priči drugi čovek, ali isto predstavnik kluba iz Ljutice Bogdana. Dakle, po onome što može da se čuje, najveće šanse da sedne u fotelju predsednika FSS ima Zvezdan Terzić. Sadašnji generalni direktor crveno-belih je već obavljao ulogu prvog čoveka srpskog fudbala, u periodu od 2005. do 2008. godine.

Ukoliko Kokeza bude direktor preduzeća za izgradnju nacionalnog stadiona, jasno je da neće do kraja mandata (2023. godine) da bude na funkciji predsednika FSS. Uostalom, ministar finansija Siniša Mali je krajem decembra 2019. godine izjavio da je u budžetu za 2020. godinu opredeljeno 250 miliona evra za izgradnju nacionalnog stadiona i dodao:

– Očekujem da narednih dana bude izabran projektant pošto je tender pri kraju, a pristigle su četiri ponude.

Dakle, ne bi trebalo još dugo da se čeka…

Maxbetsport

Komentari