(VIDEO) BOSANČIĆ POJAČAO VOŽDOVAC! Bivši igrač Zvezde i Partizana pokazaće od čega je sazdan i ZAŠTO GA KOREJCI OBOŽAVAJU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BOSANČIĆ POJAČAO VOŽDOVAC! Bivši igrač Zvezde i Partizana pokazaće od čega je sazdan i ZAŠTO GA KOREJCI OBOŽAVAJU!

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde Miloš Bosančić pojačao je redove Voždovca.

Bosančić, koji je prošlu sezonu proveo u azerbejdžanskom Sabahu, već se priključio novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

"Od prvog trenutka osećam da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba. Kroz razgovor sa trenerom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate", rekao je Bosančić za klupski sajt.

Bosančić je peto pojačanje "zmajeva" ovog leta posle Marka Trkulje (Sinđelić), Viktora Živojinovića (Jedinstvo Ub), Nenada Cvetkovića (Zemun) i Nemanje Nikolića (Minsk).

Šta sve može Bosančić pogldajte u sledećem video zapisu!!!

Mediji/Teleks.info

Komentari