(VIDEO) PARTIZANE, DA LI SI TI NORMALAN?! Ono što Savo Milošević traži od Bojana Ostojića je ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) PARTIZANE, DA LI SI TI NORMALAN?! Ono što Savo Milošević traži od Bojana Ostojića je ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE!

Danas je tačno mesec dana od završetka prethodne klupske sezone, odnosno od finala Kupa Srbije u kojem je Partizan kao gost na ''Marakani'' savladao Crvenu zvezdu sa 1:0, golom iskusnog štopera Bojana Ostojića.

Naravno, posle te utakmice, Ostojić je bio Partizanov heroj, iako mu je pre početka meča uručen uramljeni dres u znak oproštaja od kluba iz Humske, pošto mu ugovor ističe 30. juna.

Međutim, posle pomenutog raspleta na ''Marakani'', govorilo se, pre svih je to isticao trener Savo Milošević, da Ostojić treba da ostane u Partizanu, da se na njega i dalje računa i da bi klub trebalo da mu ponudi novi ugovor.

Ugovor je nešto kasnije i ponuđen, ali kako prenosi ''Telegraf ", po prilično skromnim uslovima, slabijim od još uvek važećeg ugovora.

Isti izvor danas donosi novu informaciju na tu temu, koja bi mogla da se uvrsti u rubriku ''Verovali ili ne''. Prema tim informacijama, crno-beli sada od Ostojića traže da tokom priprema na Zlatiboru ''prođe probu kako bi se uverili da je i dalje spreman da nosi crno-beli dres''?! Samo mesec dana posle sve one euforije koju je izazvao pobedonosnim golom i odličnom partijom protiv Zvezde...

Nije navedeno ko iz Partizana to traži od 35-godišnjeg štopera, da li trener Milošević koji vodi aktuelni prelazni rok, ili neko iz uprave kluba. A ako je neko iz uprave, onda se postavlja pitanje zašto ih Milošević ne uveri da ima puno poverenje u ovog igrača, ili je ono iz nekog razloga iščezlo u ovih mesec dana...

Videćemo za najviše sedam dana kakav će rasplet ove priče da bude, a za to vreme, Vojvodina čeka kraj ovog meseca kako bi Ostojića kao slobodnog igrača dovela u svoje redove.

Osim Vojvodine, ima još interesenata, iz inostranstva, ali za sada su ambiciozne ''Lale'' na čelu sa novom upravom najupornije.

Sportske/Telegraf


Komentari