(VIDEO) ZVEZDA NE MOŽE BEZ... EVO NOVOG MATERIJLA ZA 'DEŽURNOG GROBARA' VULETIĆA! Marin je bio u ofsajdu, Voždovcu poništen čist gol?

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA NE MOŽE BEZ... EVO NOVOG MATERIJLA ZA 'DEŽURNOG GROBARA' VULETIĆA! Marin je bio u ofsajdu, Voždovcu poništen čist gol?

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Voždovac 2:0, ali meč su obeležile najmanje dve sporne situacije! Očekuje se reakcija Partizana, prosto je nemoguće da se oko svega ne oglasi "dežurni" Vladimir Vuletić!

Idemo redom, Zvezda je povela protiv Voždovca sa 1:0 pogotkom Marka Marina u 60. minutu. Gosti su dugo odolevali, ali su posle velikog pritiska u prvih 15 minuta drugog poluvremena konačno popustili.

U 60. minutu, igrači domaćeg tima su odigrali dobru kombinaciju, Tomane je proigrao Marka Marina koji je uspeo da iz neposredne blizine zatrese mrežu gostiju.Ostaje dilema da li se napadač crveno-belih našao u ofsajd poziciji ili ne.

Sudija Jovan Šegrt i pomoćnici nisu ništa signalizirali i tako je domaćin poveo.

Takođe, i prvom delu je bila i sporna situacija kod gola Voždovčana koji je sudija poništio zbog načinjenog prekršaja u skoku.

Sporne situacije pogledajte u priloženim video snimcima.

Teleks.info/Mediji

Komentari