VIDITE LI MESTO ZA MARKOVIĆA? NE! NI MI! Koga na klupu Sumu, Tošića, Asana, Stevanovića... SAVO NIJE DOBIO POJAČANJE NEGO PROBLEM?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VIDITE LI MESTO ZA MARKOVIĆA? NE! NI MI! Koga na klupu Sumu, Tošića, Asana, Stevanovića... SAVO NIJE DOBIO POJAČANJE NEGO PROBLEM?!

Povremeni reprezentativac naše zemlje, Lazar Marković, novo je pojačanje Partizana.

On je potpisao trogodišnji ugovor, biće od velike pomoći Partizanu u okviru Lige Evrope i u borbi za trofeje u srpskom fudbalu.

Doskorašnji fudbaler Liverpula i Fulama nije klasičan napadač, ali može da odigra i na toj poziciji ukoliko je to potrebno, a potrebno je.

Ipak, daleko se bolje snalazi u ulozi krila, može na obe strane što je bitno Savu Miloševiću, a ukoliko ga bude koristio kao krilo, neko će morati da izgubi na minutaži.

Zoran Tošić je na desnoj strani, Suma igra na centralnoj poziciji u ofanzivnom delu veznog reda, a na levoj su se smenjivali Filip Stevanović i Takuma Asano.

Vidite li ovde mesto za Lazara Markovića? Ni mi, pa nam kao logičniji izbor izgleda opcija u napadu gde Umar Sadik nije na najvišem nivou i gde je, makar za sada, jedini ozbiljan izbor trenera Miloševića nakon odlaska Ožegovića.

Ukoliko se Milošević odluči da Marković igra krilo, moguće je da će svi gore navedeni izgubiti podjednako na minutaži, potencijalnim pomeranjem i kombinovanjem u ofanzivnom delu sredine terena.

Imajte u vidu i da Marković nije igrao ozbiljniji fudbal prošle sezone i da će mu trebati malo vremena da se uigra sa novim saigračima, ali nema sumnje, on će biti najveće pojačanje Partizana što će vreme i dokazati.

Marković je dete Partizana, ostavio je trag igrajući za ovaj klub pre nego što je prešao u redove Benfike, a da li je ono što se tražilo u klubu nakon odlaska Ožegovića i nakon očiglednih problema sa realizacijom napadača?

Sportske.net/Teleks.info

Komentari