SUSPENDOVANA I ABA LIGA! Šta sada, hoće li biti nastavka takmičenja, ako ne KO JE ŠAMPION, KO ĆE U EVROLIGU, KO U EVROKUP?!

    foto: ABA
    Podeli
  • SUSPENDOVANA I ABA LIGA! Šta sada, hoće li biti nastavka takmičenja, ako ne KO JE ŠAMPION, KO ĆE U EVROLIGU, KO U EVROKUP?!

Jedna po jedna liga suspenduje šampionate. Što se tiče košarke, posle NBA, Evrolige i FIBA, u narednom periodu neće biti utakmica ni u ABA ligi.

Na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja objavljeno je da će ABA ligi nastaviti svakodnevno da nadgleda situaciju i u dogovoru s klubovima će, u zavisnosti od razvoja situacije, donositi dalje odluke.

- Uzimajući u obzir trenutno stanje sa izbijanjem virusa korona, a sve u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti igrača, trenera, zvaničnika i navijača, ABA liga objavljuje da su sva takmičenja u okviru ABA suspendovana do daljnjeg - stoji u kratkom saopštenju regionalniog takmičenja.

Pitanje koje se sada postavlja je - šta sada, hoće li biti nastavka takmičenja, ako ne ko je šampion, ko će u Evroligu, ko u Evrokup?!

Mediji/Teleks.info

Komentari