ZVEZDA DESETKOVANA, KORONU IMAJU RADONJA I OSAM IGRAČA! Majstori, gde ste to pokupli, sa kim ćete igrati ABA i Evroligu?!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • ZVEZDA DESETKOVANA, KORONU IMAJU RADONJA I OSAM IGRAČA! Majstori, gde ste to pokupli, sa kim ćete igrati ABA i Evroligu?!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, deo stručnog štaba, kao i osmorica košarkaša crveno-belih, zaraženi su koronavirusom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je saopštila da je nakon testiranja na koronavirus koje je odrađeno u utorak, znatno povećan broj zaraženih u srpskom klubu.

Od vikenda je zbog koronavirusa van stroja Nikola Kalinić, a rezultati novog testiranja potpuno su pokosili crveno-bele.

Stručno osoblje koje je bilo pozitivno na testiranju čine: trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač.

Čak osmorica košarkaša su takođe zaraženi koronavirusom, a to su: Branko Lazić, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Majk Cirbes i Luka Mitrović.

"Shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara", navode iz srpskog kluba.

"S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obaveštavati javnost u narednom periodu", dodaju iz Crvene zvezde.

Komentari