TEO OPET U CSKA! Miloš se vraća u Moskvu, Zvezda otpala!

Teodosić je odlučio da posle rastanka sa Los Anđeles Klipersima dobro odmori za Mundobasket i narednu sezonu

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TEO OPET U CSKA! Miloš se vraća u Moskvu, Zvezda otpala!

Efes i Makabi su bili konkretni, spekulisalo se i sa imenima Fenerbahčea i Virtusa iz Bolonje, pa I Crvene Zvezde, ali Miloš Teodosić se po svemu sudeći vraća u Moskvu! Specijalizovani košarkaški sajt iz Španije encenstando.es prenosi da je plej srpske reprezentacije dogovorio saradnju sa upravom CSKA!

Podsetimo, Teodosić je odlučio da posle rastanka sa Los Anđeles Klipersima dobro odmori za Mundobasket i narednu sezonu, iako je mogao da bira gde će. Rođenje deteta samo mu je dodatno olakšalo da prelomi da mu je odmor neophodan.

Zato već mesecima Evropom kruže glasine o njegovom budućem klubu. Znalo se naravno da samo najbogatiji mogu da priušte Teodosića, a kako je u Moskvi već igrao od 2011. do 2017. izgleda je i on sam procenio da će se tamo najbolje osećati. U odličnim je odnosima sa predsednikom Andrejem Vatutinom, koji već neko vreme traži partnera za Serhija Rodrigeza.

Pisalo se da je Vatutin pikirao još jedno srpskog pleja Vasilija Micića, koji ove sezone blista u Efesu, ali je Teodosićipak premija.

Sada Armejcima preostaje da pronađu vrhunskog centra za narednu sezonu, kao i zamenu za Nanda De Koloa, koga su mediji već preselili u Real iz Madrida.


Komentari