DRAMA ZVEZDINOG GRKA! PERPEROGLU JE IMAO PROBLEM SA DETETOM, KOJE JE U BOLNICI! Šakota otkrio zašto Stratos nije igrao u Nišu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DRAMA ZVEZDINOG GRKA! PERPEROGLU JE IMAO PROBLEM SA DETETOM, KOJE JE U BOLNICI! Šakota otkrio zašto Stratos nije igrao u Nišu!

Iskusnog grčkog internacionalca Stratosa Perperoglua dugo nije bilo na terenu zbog povrede kolena. Vratio se pre nekoliko nedelja, doprineo pobedi Crvene zvezde protiv Panatinaikosa u Areni u Evroligi, ali ga onda iznenađujuće nije bilo u Nišu na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Pred meč sa CSKA u 25. kolu Evrolige, trener crveno-belih Dragan Šakota je otkrio da je nekadašnji košarkaš Panatinaikosa, Olimpijakosa i Barselone imao porodičnu dramu.

– Stratos je imao veliki problem u familiji, sa detetom koje je otišlo u bolnicu. Ta stvar je bila teška za njega privatno. Sada se priključio, kako vreme bude odmicalo, biće sve bolje i bolje – rekao je Šakota, prenosi “Telegraf”.

Grčko krilo igraće u petak u Areni kada stiže šampiona Evrope. Posle 24 kola, Zvezda ima skor od 10 pobeda i 14 poraza i dalje je u igrui za červrtfinale evro elite.

Mediji/Maxbwetsport

Komentari