HRVATI UBEĐENI, SRBIJA MOŽE DA SRUŠI AMERE I DRIM TIM! SAD će u Kinu bez najboljih, ORLOVI IDU U NAJAČEM SASTAVU SA MONSTRUOZNIM JOKIĆEM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HRVATI UBEĐENI, SRBIJA MOŽE DA SRUŠI AMERE I DRIM TIM! SAD će u Kinu bez najboljih, ORLOVI IDU U NAJAČEM SASTAVU SA MONSTRUOZNIM JOKIĆEM!

Mediji u Hrvatskoj uveliko se bave košarkašima Srbije za koje pišu da su jedina ekipoa koja može dobiti favorizovani američki Drim-tim!

Index tako piše da su uprkos brojnim otkazima, Amerikanci i dalje favoriti za zlato, ali I da šanse Srbije rastu iz dana u dan.

“Srbi će igrati u najjačem sastavu, a predvodit će ih Nikola Jokić, najbolji centar sveta”, piše ovaj portal.

Index podseća da su selekciji SAD otkazali i AnthonI Dejvis, CJ McKalum, Džejms Harden, Erik Gordon, Tobias Haris i Bradlei Bil, a sada i Damian Lillard i DeMar DeRozan.

Posebno će, tvrde, izostanak Lillarda biti veliki udarac za Grega Popoviča koji je trebao biti najbolji igrač njegove ekipe u Kini nakon otkaza Davisa i Hardena.

Direktor reprezentacije SAD Jerri Kolanđelo, poručuje, međutim, da nije nimalo zabrinut.

"Istorija nas uči kako su otkazi samo deo procesa. Blagoslovljeni smo s mnoštvom talenata tako da ćemo uzeti ono što nam se ponudi", rekao je on.

Od 2010. Amerikanci su lagano osvojili sva Svetska prvenstva, kao i Olimpijske igre u Londonu i Brazilu pa su njihovi najbolji igrači izgleda ponovno počeli izbegavati reprezentaciju.

Mediji u Hrvatskoj navode kako posle brojnih otkaza šanse Srbije rasu,tim pre jer sse očekuje da za SAD neće igrati ni Kevin Love i Kajl Lori, šampionski plej Toronta koji je nedavno operisao palac na ruci i nije sigurno koliko će biti spreman.

Teleks.info

Komentari