MILUTINOV BIRA, CSKA ILI NBA, IZ OLIMPIJAKOSA ODLAZI! Srpski centar pred transferom karijere!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILUTINOV BIRA, CSKA ILI NBA, IZ OLIMPIJAKOSA ODLAZI! Srpski centar pred transferom karijere!

Centar Olimpijakosa i reprezentacije Srbije Nikola Milutinov napustiće Atinu i preseliti se u Moskvu u CSKA! Postoji mogućnost i da srpski as odluči da karijeru nastavi u NBA i to u ekipi San Antonija koje treneira Greg Popović.

Kako saznajemo, Moskovljani su se već raspitivali za usluge Milutinova I spremni su da mu ponude ugovor koji se ne odbija. Osim toga I Olimpijakosu je cij da proda srpskog centra kako bi na njemu dobro zaradio I krenuo u rekonstrukciju tima koji se ove sezone nije proslavio u Evroligi. Ostali su bez plasmana u plej-of,

Milutinov je, sa druge strane, u Evroligi igrao odlično. Postizao je prosečno 11,7 poena, a imao je i 7,9 skokova.

Milutinov može i preko bare u NBA u Sana Antonio Sparse koji su ga draftovali pre nekoliko godina.

S obzirom na igre koje pruža u Evroligi i fizičke predispozicije, a posebno na osnovu košarkaške inteligencije koju poseduje, nema sumnje da za Milutinova ima mesta u NBA u kojoj brojni timovi očajnički traže kvalitetne visoke igrače.

A ne postoji savršenija sredina za ulazak u NBA od "mamuza" pod kontrolom Grega Popovića koji je specijalista za Evropljane, a posebno za visoke igrače.

U svakom slučaju srpski as može da bira gde će nastaviti karijeru. Važno je i da reprezentacija Srbije može da računa na sjajnog centra, kako bi napala medačju na SP u Kini i zakazala obračun sa Drim timom.

Teleks.info

Komentari