VIŠE NEMA DILEME, ZVEZDU PREUZIMA OBRADOVIĆ! Monako otkrio ono što svi očekuju, zahvalio bivšem treneru i poželeo mu sreću u novom klubu!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • VIŠE NEMA DILEME, ZVEZDU PREUZIMA OBRADOVIĆ! Monako otkrio ono što svi očekuju, zahvalio bivšem treneru i poželeo mu sreću u novom klubu!

Košarkaški klub Monako na Tviteru se oprostio od dosadašnjeg trenera Saše Obradovića i otkrio da će nekadašnji reprezentativac preuzeti kormilo Crvene zvezde.

Kako se danima spekuliše u srpskim medijima, Saša Obradović biće novi trener košarkaša Crvene zvezde, što je, slučajno ili ne, na svom Tviter nalogu potvrdio i njegov dosadašnji klub Monako.

"Saša Obradović preuzeće Crvenu zvezdu, tim u kojem je ispisao legendu kao igrač. Monako bi želeo da se zahvali treneru Saši za sve što je doneo klubu", navodi se u obajvi kluba iz Kneževine.

Crvena zvezda je danas raskinula ugovor sa Draganom Šakotom, ali prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana nije želeo da otkrije ime novog šefa stručnog štaba.

Obradović je prethodnih dana govorio da su pregovori sa Zvezdom u toku i da ništa još nije završeno, ali je bivši klub nekadašnjeg reprezentativca otkrio vest koju svi željno iščekuju.

RTS

Komentari