ZVEZDA SKLAPA MOĆAN TIM ZA EVROLIGU, CRVENO-BELI TRAŽE JOŠ TRI IGRAČA! Obradović će imati ekpu mnogo jaču od one iz prošle sezone!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA SKLAPA MOĆAN TIM ZA EVROLIGU, CRVENO-BELI TRAŽE JOŠ TRI IGRAČA! Obradović će imati ekpu mnogo jaču od one iz prošle sezone!

Navijači Crvene zvezde mogu da budu bezbrižni... Ne da Zvezda neće da bude slabija u odnosu na prošlu sezonu, već bi po svemu što se nagoveštava trebalo da bude još bolja, analizira Maxbetsport..

To dokazuje dolazak centra Lendrija Noka. Kamerunac je odlično odigrao za Albu, u proseku ima 5,8 skokova. Snažni Kamerunac bi trebalo značajno da osigura "obruč". U odnosu na prošlu sezonu iskorak je napravljen i na poziciji rezervnog pleja. Tu je dosta škripalo, a sada bi trebalo da to mesto bude "podmazano" angažovanjem Korija Voldena iz Partizana. Istina, u timu s Malog Kalemegdana još nisu ozvaničili ovaj dolazak, ali očekuje se da se to dogodi ubrzo.

Šta je još potrebno Zvezdi? Na kojim mestima treba da se nadogradi ekipa? Još tri pozicije treba da se skockaju, kako bi se i sklopio mozaik. Ukoliko se to reši na odgovarajući način, biće taj "kalemegdanski zid" mnogo jači nego što je bio ugrađivanjen prošlogodišnjih "cigli".

Gledajući sadašnji tim, neophodno je da se angažuje prvi plej, dvojka, bek šuter i krilo, ili krilni centar. Već su se neki igrači dovodili u vezu.

Postoji mogućnost da se "ključevi tima" daju Kevinu Pangosu koji je od 2018. godine u Barseloni, a prethodno je sa Žalgirisom stigao do fajnal fora Evrolige.

Na mestu kombo beka je "viđen" Džordan Lojd. Odlični šuter odrađuje poslednje dane ugovora s Valensijom i polako se sprema na put za Beograd. Na toj poziciji se očekuje još jedan igrač. Otišli su Panter i Dženkins, Mali Kalemegdan je praktično napustio Bili Beron, pored Lojda, dakle, potreban je još jedan "revolveraš".

U vezu s Crvenom zvezdom dovodio se i Nikola Kalinić. On bi bio idealno rešenje za poziciju četiri. Nema nikakve dileme da bi njegovim dolaskom Zvezda dobila mnogo. Radi se o igraču koji je bio jedan od ključnih činilaca prekida dominacija crno-belih, koji ima kvalitet, energiju i pobednički mentalitet.

Ima još dovoljno vremena, Zvezda ne mora da žuri u izboru novih igrača, ali utisak je da se stvara moćan tim. To je, uostalom, moglo i da se nasluti posle dolaska Saše Obradovića za trenera crveno-belih...

Maxbetsport

Komentari