NADAL OTKRIO TAKTIKU KAKO DA POBEDI NOVAKA: MORAMO DA ODEMO U CRKVU I DA SE MOLIMO BOGU... Za Rodžera smo uvek imali plan, ZA ĐOKOVIĆA... UH!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL OTKRIO TAKTIKU KAKO DA POBEDI NOVAKA: MORAMO DA ODEMO U CRKVU I DA SE MOLIMO BOGU... Za Rodžera smo uvek imali plan, ZA ĐOKOVIĆA... UH!

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, kaže da postoji samo jedan način da se pobedi Novak Đoković

Nije prvi put da Nadal sipa komplimente na račun Novaka Đokovića.

Gostovao je u podkastu "Eurosporta" i istakao je da je za njegovog bratića uvek teže bilo igrati protiv Novaka Đokovića nego protiv Rodžera Federera.

"Za Rodžera smo uvek imali plan. Protiv Federera znamo da je Rafa uvek morao bekendom jako da udara nešto više lopte. I ukoliko to uspe, imali bismo dobre šanse za pobedu" rekao je Toni Nadal i dodao:

"Ali sa Novakom je bilo uvek ovako! Ufff... Ne znaš tačno šta možeš, moraš da igraš i da se trudiš da budeš sjajan. Sećam se finala US Opena 2013. kada je Rafa dobio prvi set, a Novak izjednačio na 1:1. U trećem je Srbin imao brejk i bilo je veoma teško. Sećam se da mi je Rafa rekao: "Toni, šta da radim?" A ja sam iz lože poručio da mora jako da udara loptice nasred terena. Tada sam rekao i Karlosu Kosti koji je bio pored mene: "Sve što treba jeste da odemo u crkvu, pomolimo se Bogu i sačekamo da se nešto promeni", iskren je kao i uvek bio Španac, prenosi Srbija danas.

Objektiv.rs

Komentari