(VIDEO) NOVAK I KLINCI IZ KRAJA SRUŠILI DRUŠTVENE MREŽE, igrali tenis na parkingu! Nole: Iscrtali smo teren kredom, moje je da nabavim mrežu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NOVAK I KLINCI IZ KRAJA SRUŠILI DRUŠTVENE MREŽE, igrali tenis na parkingu! Nole: Iscrtali smo teren kredom, moje je da nabavim mrežu!

Po društvenim mrežama kruži snimak kako Novak Đoković igra tenis sa "klincima iz kraja". Nole je rekao da se sve desilo spontano i obećao je momcima da će se ovih dana vratiti sa mrežom.

Novak je u ponedeljak uveče pri povratku sa treninga video klicne kako igraju tenis, bez mreže. Prišao im je i na njihovo oduševljenje pridužio se u igri.

"Nisam video taj snimak do sada, video sam da je bilo ljudi oko nas i da su snimali. Prvi put otkad sam tamo, evo nekoliko godina, video sam da deca igraju tenis. Bez mreže. Prvi put."

"Krenulo je spontano, vraćao sam se sa treninga, nosio torbu i video ih. Igrali smo, rekao sam momcima da ću se danas-sutra vratiti sa mrežom. Već smo obeležili teren, kredom iscrtali linije i da igramo ozbiljno."

"Mnogo mi je drago kao sportisti i čoveku da vidim da se deca i mlade bave sportom što više, a kao teniseru mi je bilo posebno zadovoljstvo da ih vidim da uzmu reket u ruke. Bilo je spontano i zabavno, jedno kvalitetno zezanje."

Mediji

Komentari