LEGENDA ĐUROVIĆ DIGAO NA NOGE SRBIJU! ON JE JADNIK ŠUTIRAO JEDNO ČETIRI PUTA I... Ništa nije iskreirao i onda dolazi do panike!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LEGENDA ĐUROVIĆ DIGAO NA NOGE SRBIJU! ON JE JADNIK ŠUTIRAO JEDNO ČETIRI PUTA I... Ništa nije iskreirao i onda dolazi do panike!

Stručni konsultant na RTS-u tokom Evropskog prvenstva u košarci Vlado Đurović nije štedeo reprezentativca Srbije.

Đurović je na krajnje neumesan način govorio o reprezentativcu Srbije u košarci Ognjenu Jaramazu.

On je iz stručnog ugla komentarisao meč, a bivši košarkaški trener u jednom trenutku oštro komentarisao igru Jaramaza i njegov doprinos reprezentaciji, iako su i Pešić, a i Ognjenovi saigrači isticali su da se doprinos reprezentaciji ne meri kroz poene i individualni učinak.

- Ali ovako on sam ne može da kreira i onda dolazi do panike. On je jadnik šutirao jedno četiri puta, promašio, i ništa nije iskreirao. Čim je ušao Micić jedan napad je napravio prodor, dodao loptu ovome Ristiću, Ristić iz horoga dao koš odmah. E to Jaramaz ne može da izvede, to izgleda vrlo prosto, eto, uđeš i dodaš, ovaj da još, i ajde, ali mi to ne možemo kada nemamo ovu postavu. Ja se pribojavam jakih utakmica kad ne bude u igri Micić a ili Jokića, jer nemamo dovoljno vrhunskih igrača. Stalno pričamo o Bogdanovuću ili da je ovde Teodosić, rekao je Đurović na RTS kanalu.

Novosti

Komentari