U NAPAD NA KOVAČEVIĆA U ATINI UMEŠAN I BIVŠI FUDBALER REALA?! Mediji otkrili šokantne informacije iz policijske istrage u Grčkoj!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • U NAPAD NA KOVAČEVIĆA U ATINI UMEŠAN I BIVŠI FUDBALER REALA?! Mediji otkrili šokantne informacije iz policijske istrage u Grčkoj!

Poslednje informacije iz Grčke vezane za slučaj Darka Kovačevića glase da je policija došla u posed snimka sa jedne od sugurnosnih kamera koje su postavljenje u blizini mesta događaja. Navodno, na jednoj od njih uvaćen je momenat kada je pucano na Srbina, a u prvom planu je za sada nepoznati čovek sa kačketom.

Iako još uvek nema zvaničnih detalja, pojavljuje se razne priče. Jedna od poslednjih koja je isplivala na površinu je da je u celu priču umešan i nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, španski internacionalac Raul Bravo.

Naime, prema jednoj od teorija Darko se zamerio bivšem saigraču i nekada fudbaleru Real Madrida sa kojim je zajedno nosio dres pirejskog kluba od 2007. do 2009. godine.

Podsetimo, Raul Bravo je jedan od jedanaestorice uhapšenih u velikoj akciji španske policije protiv nameštanja utakmica, korupcije i pranja para, kada su između ostalih “pali” i kapiten Valjadolida Borha Fernandez, bivši vezista Lidsa Samuel Saiz i predsednik Ueske Augustin Lasosa.

Darko je navodno znao pozadinu cele afere, uostalom s uspehom je nastupao u Španiji čak devet godina u dva mandata u Real Sosijedadu, i te sočne detalje ispričao je nekome iz Španije kome nije smeo, što bi moglo da ugrozi ionako klimave pozicije Raula Brava i ostalih umešanih u aferu.

Maxbetsport

Komentari