KOVAČEVIĆ NA METI MAFIJE! Istražuje se da li je SRBIN BIO ŽRTVA UCENE, ali i “SUMNJIVI” POSLOVI fudbalera! Darko: Nemam neprijatelje…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOVAČEVIĆ NA METI MAFIJE! Istražuje se da li je SRBIN BIO ŽRTVA UCENE, ali i “SUMNJIVI” POSLOVI fudbalera! Darko: Nemam neprijatelje…

Darko Kovačević našao se na meti atentatora zbog sumnjivih poslova u koje je umešana mafija, sumnja grčka policija

Nepoznati napadači pucali su na našeg legendarnog fudbalera u utorak uveče ispred njegove kuće u atinskom predgrađu Glifada, ali su ga srećom promašili!

Kako se navodi, na nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde, Juventusa, Real Sosijedada i Olimpijakosa pucano je iz pištolja marke "glok". Kovačević je video da mu se približava osoba sa oružjem i instinktivno je skočio iza svog automobila, što mu je pomoglo da izbegne metak i tako sačuva život. Tom prilikom Darko je povredio koleno, ali sada se oseća dobro.

Još nije zvanično saopšteno šta je bio motiv napada na nekadašnjeg golgetera, a grčki mediji prenose da policija istražuje da li je Kovačević bio umešan u sumnjive poslove. Postoji mogućnost i da je čuveni fudbaler bio žrtva ucene, zbog čega se proveravaju i njegove novčane transakcije.

Kovačević je ispričao kako je došlo do napada.

- Video sam čoveka ispred automobila s pištoljem uperenim u mene. Instinktivno sam skočio udesno i u tom trenutku on je pucao na mene. Nakon toga je potrčao, ušao u vozilo i nestao - ispričao je Kovačević policijskim inspektorima.

Detalji napada na Kovačevića jasno ukazuju na to da je atentator iskusan kriminalac. Automobil "smart" kojim je napadač pobegao pronađen je iste večeri zapaljen 700 metara od mesta događaja. U njemu su pronađeni i ostaci pištolja iz kojeg je pucano na Kovačevića.

- Pucano je na njega iz neposredne blizine. Da je neko hteo da ga pogodi, to bi i učinio. Verovatnije je da je cilj bio da mu se pošalje poruka upozorenja. Očigledno je reč o profesionalcu, jer je posle napada zapalio automobil. Oružje je ostavio u "smartu", ali kako je reč o pištolju načinjenom uglavnom od plastike, on je izgoreo i male su šanse da će na osnovu njega moći da se utvrdi nešto - kaže stručnjak za bezbednost.

Kovačević se zahvalio prijateljima, poznanicima, navijačima, ali i svim ljudima koji su mi uputili.

- Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - napisao je Kovačević.

Espreso/Teleks.info

Komentari