DECA ZVEZDE I PARTIZANA MEĐU 60 NAJTALENTOVANIJIH IGRAČA NA SVETU! Bar neka lepa vest o večitim poslednjih dana!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • DECA ZVEZDE I PARTIZANA MEĐU 60 NAJTALENTOVANIJIH IGRAČA NA SVETU! Bar neka lepa vest o večitim poslednjih dana!

Mladi fudbaleri Crvene zvezde i Partizana Aleksandar Kahvić i Samed Baždar našli su se na listi 60 najtalentovanijih igrača na svetu rođenih 2004. godine, objavio je britanski list "Gardijan".

Kahvič je ponovio uspeh zvezdinog dvojca - Dejana Joveljića i Mateje Bačanina, koji su se u prethodnih nekoliko godina takode našli na ovoj listi.

Kahvić, visoki napadač iz Teslića, istakao je da želi da unapredi svoju igru.

- Radim naporno na tome da budem što pokretljiviji, jer je to najvažnija karakteristika centarfora. Trudim se da se ne oslanjam isključivo na visinu i moju robusnu gradu - kazao je Kahvić, omladinski reprezentativac BiH.

Fudbaler Partizana Samed Baždar kaže da je reč o pre svega velikoj odgovornosti i da je lepo kada pročitate da se vaše ime našlo među najtalentovanijim igračima sveta, ali ne igra papir već mi.

- Ja sam neko ko je svestan da je fudbalski put dug, mukotrpan uz svu ljubav i da se uvek čeka pravi trenutak. Takođe, svedoci smo da mnogi mladi igrači brzo izgore ako pametno ne vode svoju karijeru, te treba biti obazriv - rekao je Baždar za klupski sajt.

Ni u jednom trenutku ne gubim vreme, već se trudim da idem u korak sa svima, rekao je igrač rođen 2004. godine.

- Brusim formu kroz utakmice omladinske selekcije, drago mi je da sam sa reprezentacijom i čekam svoje vreme u prvom timu Partizana - zaključio je Baždar.

Mediji/Teleks.info

Komentari