GOMEŠ ZA MIRAN PUT PARTIZANA U NIŠ: Radnički prolaz u finale traži pred svojim tifozima!

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički iz Niša sa 1:0, u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GOMEŠ ZA MIRAN PUT PARTIZANA U NIŠ: Radnički prolaz u finale traži pred svojim tifozima!

Izabranici Sava Miloševića slavili su pogotkom Rikard Gomeša, koji je mrežu Nišlija zatresao u 29. minutu.

Crno-beli uspeli su da obezbede prednost pred revanš utakmicu, koja je na programu 15. maja na "Čairu".

Crno-beli su uspeli da drugoplasirani tim sa tabela Superlige savladaju pred svojim navijačima, a sam meč, iako je u pitanju bio sudar rivala iz vrha prvenstvene trke, nije obilovao spektakularnim potezima.

Ipak, izuzetne borbenosti je bilo od prvog do poslednjeg minuta, a u njoj su se bolje snašli izabranici Save Miloševića.

Radnički je bio opredeljen na odbranu svog gola, a svoje šanse tražio je iz kontranapada i eventualnih grešaka fudbalera domaćeg tima kojih večeras nije bilo mnogo.

Više puta u prvom poluvremenu odbrana Partizana dobro je postavljala ofsajd zamke tako da Vladimir Stojković i nije imao situacije kod kojih bi se našao na većem iskušenju.

Nije ni Partizan stvorio veliki broj prilika večeras, uglavnom su to bili pokušaji sa distance, ali je u 29. minutu stigao do gola koji je napravio razliku.

Danilo Pantić uputio je centaršut posle prekida na levoj strani, Nemanja R. Miletić vratio je loptu na ivicu peterca, a tamo je najbolji strelac ekipe bio spreman da je lansira u mrežu!

Partizan u Niš nosi prednost jednog gola, a posebno je važno to što je mreža Vladimira Stojkovića večeras ostala mirna.


Komentari