MILOJEVIĆ: BILO JE SPORNIH SITUACIJAM ALI ZVEZDA JE ZASLUŽENO POBEDILA! Gol Marina je došao kao nagrada za dobru igru!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ: BILO JE SPORNIH SITUACIJAM ALI ZVEZDA JE ZASLUŽENO POBEDILA! Gol Marina je došao kao nagrada za dobru igru!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa ostvarila važnu ali i zasluženu pobedu protiv Napretka u Super ligi Srbije.

Zvezda je u Kruševcu pobedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica, danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović", rekao je Milojević.

"Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića. U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol, a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili", ocenio je Milojević.

Milojević je rekao da je bilo spornih situacija u prvom poluvremenu utakmice i da će te situacije analizirati.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", naveo je Milojević.

FK Crvena Zvezda/Teleks.info

Komentari