MOŽE LI PARTIZAN ODBITI I RUSKI NAPAD! Lokomotiva zapela za Japanca Asana! Moskovljani jure pojačanja, a Takuma im se idealno uklapa!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MOŽE LI PARTIZAN ODBITI I RUSKI NAPAD! Lokomotiva zapela za Japanca Asana! Moskovljani jure pojačanja, a Takuma im se idealno uklapa!

Dokaz da je Partizan dobro “pazario” prošlog leta stiže i iz Rusije. Posle interesovanja pojedinih klubova za Umarom Sadikom, još jedan fudbaler crno-belih nalazi se na meti velikana. Reč je o brzonogom Japancu, Takumi Asanu.

Kako pišu Rusi, Lokomotiva je zainteresovana za Asana, čak je i Jurij Semin streteg Transferiporučio čelnicima kluba da stupe u kontakt sa timom iz Humske i “ispipaju teren”. Inače, Lokomotiva u ovoj sezoni ima velikih problema sa igračkim kadrom, odnosno povređenim igračima, pa su joj pojačanja neophodna. Njima “gori pod nogama”.

Ipak, ljudima iz Humske ne pada na pamet da rasprodaju igrače. Baš kao i u slučaju Umara Sadika, Partizan nije voljan da pusti Asana. Uostalom, Japanac je plaćen milion evra Arsenalu, tačnije, plaća se u ratama i deo je plana “jakog Partizana” za narednu sezonu. Sem, ako ponuda ne bude višemilionska…

Maxbetsport

Komentari