NIJE REALNO, ALI... TERZIĆ I MRKELA IDU U PAKETU! ZAMENIĆE IH DVE LEGENDE CRVENO-BELIH! Čeka se, navodno, kraj šampionata i…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NIJE REALNO, ALI... TERZIĆ I MRKELA IDU U PAKETU! ZAMENIĆE IH DVE LEGENDE CRVENO-BELIH! Čeka se, navodno, kraj šampionata i…

Rezultati su tu. Dve titule, Evropsko proleće u Ligi Evrope, dve uzastopne Lige šampiona… Međutim, ti rezultati Crvene zvezde idu na račun, pre svega, tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

Zvezdaška javnost, s druge strane, nije zadovoljna smanjenim dugom, s obzirom na količinu novca koji je ušao u klub poslednjh godina (oko 180 miliona evra, prema rečima predsednika Nadzornog odbora kluba). Kao loše stvari su pominju i prelazni rokovi, odnosno loša tranfer politika. Dakle, izuzeti iz kritika nisu generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

Posle prve Lige šampipna prodaju se mladi (Joveljić i Terzić) da bi se “preživelo” šest meseci, posle druge LŠ prodaje se kapiten Marin za 1.700.000 evra. Sada se dovodi jedino pojačanje koje dobije udarac na startu priprema i onda neć može da igra duži period… Prethodna pojačanja su pokazala da su promašaji, a milioni su uloženi u njih.

Fudbalskim kuloarima su već potekle priče da će po završetku sezone da dođe do promena u Zvezdi. Navodno će svoja mesta da napuste Terzić i Mrkela, a umesto njih se očekuju bivši igrači Zvezde i ljubimci “delija”. Radi se o Nemanji Vidiću i Marku Panteliću. U tom slučaju bi Vidić bio generalni direktor, a Marko Pantelić sportski direktor.

Kraj sezone će brzo, videće se koliko su ove priče tačne.

Mozzartsport.com

Komentari