ZVEZDO, AMAN DOKLE VIŠE! Terzić prodaje još jednog bisera, a da momak nije ni omirisao travu Marakane! OVO SE MORA ZAUSTAVITI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDO, AMAN DOKLE VIŠE! Terzić prodaje još jednog bisera, a da momak nije ni omirisao travu Marakane! OVO SE MORA ZAUSTAVITI!

Zvezdina deca služe za prodaju. Kako drugačije i da bude, kad crveno-beli ne mogu nikoga da prodaju iz tima koji već dve godine igra Ligu šampiona. Praktično su Savić i Stojković poklonjeni, Pavkov i Ben nisu dogovorili lične uslove, a za mnoge nema ponuda. Dakle, prodaj, što se prodati može…

Posle Joveljića i Terzića, još jedan biser kluba iz Ljutice Bogdana je na izlaznim vratima. Radi se o Milošu Pantoviću (17), za kojeg je zainteresovan Sporting iz Lisabona. Kako piše Sportski žurnal, Portugalci su spremni da Zvezdi plate obeštećenje u iznosu od dva do tri miliona evra. Moguće je da se posao završi već u zimskom prelaznom roku.

Ofanzivni vezista je do sada samo jednom poneo dres seniorskog pogona, u finišu Kup utakmice sa Trepčom. Međutim, kako stvari stoje, veliki su izgledi da ode u inostranstvo, a da praktično ne dobije šansu u prvom timu.

Maxbetsport

Komentari