KANJAS OBEĆAVA FAJTERSKU ZVEZDU POROTV OLIMPIJAKOSA! Želimo tri boda, na terenu nismo braća, ima sve da pršti…

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KANJAS OBEĆAVA FAJTERSKU ZVEZDU POROTV OLIMPIJAKOSA! Želimo tri boda, na terenu nismo braća, ima sve da pršti…

Crvenu zvezdu u utorak protiv Olimpijakosa samo pobeda zanima i do nje može doći samo ako se bude borila fajterski, svim srcem, poručuje Hoze Alberta Kanjasa, vezista crveno-belih!

Iskusni Španac kaže da je svestan da su navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa u bratskim odnosima i da se uvek međusobno podržavaju!

“To je lepo i drago mi je zbog toga, ali kod nas igrača ne menja se ništa. I jedni i drugi idemo na pobedu. Zvezdi je ona u ovom trenutku mnogo važna i mislim da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo. Olimpijakos ima odlične igrače, imamo ih i mi. Naš stil je ratnički sa puno trčanja i verujem da ćemo se pokazati u najboljem svetlu”.

Pre dolaska u Zvezdu, Kanjas je tri sezone kao igrač PAOK-a "ratovao" sa Pirejcima.

“Promenili su nekoliko igrača, odlično su igrali u kvalifikacijama. U prvom kolu su kod kuće remizirali sa Totenhemom iako su gubili sa 2:0. Na svom stadionu "Karaiskakis" su uvek jaki, nepredvidljivi, u gostima su slabiji. Dok sam igrao za PAOK, poslednja dva puta smo ih dobili na "Tumbi". Zato su naša "Marakana" i naši navijači veliki aduti u ovoj utakmici i mi moramo da ih iskoristimo. Želimo tri boda i da ostanemo konkurentni u grupi”.

FRANCUZ BASTIJAN NA CENTRU

Francuz Benoa Bastijen biće glavni sudija na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa, koja se igra u utorak (21) na stadionu "Rajko Mitić". Njemu će pomagati zemljaci Hičam Hakrani, Frederik Haket i Amauri Deleru. Bastijen je pre dve godine sudio duel Crvene zvezde i Arsenala u Ligi Evrope i tada pokazao "sporan" crveni karton Milanu Rodiću".


Komentari