OVO JE TIM ZVEZDE ZA OLIMPIJAKOS! Na golu Borjan, po krilima Garsija i Van la Para, špic je Boaći, a iza Marin?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OVO JE TIM ZVEZDE ZA OLIMPIJAKOS! Na golu Borjan, po krilima Garsija i Van la Para, špic je Boaći, a iza Marin?!

Šef stručnog štaba tima sa Marakane Vladan Milojević po svemu sudeći prelomio je posle poslednjeg treninga pred meč drugog kola Lige šampiona protiv Olimpijakosa, ko će se suprotstaviti Grcima.

Na golu Crvene zvezde će stajati neprikosnoveni Milan Borjan, dok će u odbrambenoj liniji igrati standardna četvorka Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Rodić. Zadatak da "hapsi" ofanzivce gostiju imaće doskorašnji fudbaler PAOK-a koji ih odlično poznaje Hoze Alberto Kanjas. Jedinu dilemu Vladan Milojević ima oko toga koga će upariti sa Špancem, a u konkurenciji su Dušan Jovančić i Miloš Vulić.

Po krilima će Grcima probleme praviti skupocena pojačanja Mateo Garsija i Radživ van la Para, dok će na poziciji desetke igrati bivši fudbaler Olimpijakosa Marko Marin. Na slatkim mukama će biti Zvezdin trener i kada je najisturenijij igrač u pitanju, ali očekuje se da prednost u odnosu na Milana Pavkova i Tomanea dobije Ričmond Boaći.

Dakle, sastav crveno-belih izgledaće verovatno ovako: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Kanjas, Jovančić (Vulić) - Garsija, Marin, Van la Para - Boaći.

SD/Teleks.info

Komentari